Sähkötyöt asiakaslähtöisesti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen Kainuussa 

Katso yhteystiedot

LjP Talotekniikka Oy on sähkötöiden monipuolinen ammattilainen. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Kainuun seudulla. Räätälöimme palvelumme joustavasti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt toteutamme turvallisesti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. 

Jos tarvitset sähkötöihin osaavaa apua, ota yhteyttä!

Sähkötöitä siellä, missä niitä tarvitset 

Tarvitsetko apua sähkölaitteen korjaukseen vai vaatiiko sähkölaitteisto pikaisia huoltotöitä?

Palveluihini kuuluu:

  • sähkölaitteiden korjaukset ja huollot

  • sähkölaitteiston rakennustyöt sekä korjaus ja huolto.

Teemme sähkötöitä niin saneeraus- kuin uudisrakennuskohteissakin. Hoidamme kätevästi sekä yksityiskotien että muiden kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät sähkötyöt. Hallussamme on voimassa olevat sähköpätevyystodistukset, joten voit olla varma, että työt tulevat tehdyksi sähköturvallisuussäädösten mukaisesti. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes valvoo Suomessa sähköturvallisuusmääräyksien noudattamista ja sähkötöitä saa tehdä vain Tukesin rekisteriin merkitty sähköurakoitsija.

Pyydä tarjous sähkötöistä

Nopeaa palvelua

Olipa kyse pienestä sähköviasta tai laajemmasta sähkökorjauksesta, kutsu meidät viipymättä paikalle. Teemme heti vikakartoituksen ja pyrimme saamaan tarvittavat korjaukset käden käänteessä kuntoon. Mukanamme on aina kattavat työvälineet, joita käyttäen työskentely sujuu ongelmitta. Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla. 

Kodin sähkötyöt ja -asennukset oikeaoppisesti

Moitteettomasti toimivat sähköiset järjestelmät sekä sähkölaitteet ovat olennainen osa asumisviihtyvyyttä. Kun järjestelmät ja laitteet ovat asiantuntevasti asennettuja, ne toimivat myös kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Erilaiset kodin sähköistykset on syytä ottaa huomioon, kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa.

Meihin voit olla yhteydessä, kun tarvitset lisätietoja kotisi sähköistyksestä. Meillä on alan ammattitaito sekä vuosien kokemus myös suurten ja haasteellisten sähkötöiden onnistuneesta toteuttamisesta. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä.

 

Saat meiltä myös erilaiset lämpöpumput huoltoineen.

Lue lisää