Laadukas, energiatehokas ja käyttötarkoitukseesi sopiva lämpöpumppu Kainuusta

Soita ja kysy lisää

Kun etsit käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivaa ja laadukasta lämpöpumppua, LjP talotekniikka Oy auttaa. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Kainuun seudulla.

Myymme ja huollamme ilma-, vesi-ilma ja maalämpöpumppuja. Lämpöpumppujen huollot teemme osaavasti ja tarkasti.

Tällä sivulla voit tutustua edustamiimme lämpöpumppumerkkeihin. Autamme mielellämme oikeanlaisen ja energiatehokkaan lämpöpumpun valinnassa.

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää

Ilmalämpöpumppu sopii sekä lämmittämään että viilentämään tilan kuin tilan. Sen käyttö niin omakotitalossa kuin kesämökillä tai liiketilassakin on kustannustehokasta. Ilmalämpöpumppu on erittäin kätevä, sillä se toimii myös ilmastointilaitteena ja poistaa kosteutta. Kesähelteillä se on avain asumismukavuuteen, ja talven kovilla pakkasilla säästät sen käytöllä energiakuluissa.

Meiltä saat seuraavat ilmalämpöpumput asennettuna:

Ilma-vesilämpöpumppu, oiva valinta saneerauskohteisiin ja öljylämmityksen korvaajaksi!

Ilma-vesilämpöpumppu on monesti edullisempi vaihtoehto kuin maalämpöpumppu, varsinkin saneerauskohteisiin missä vanha puu- tai öljylämmitysjärjestelmä korvataan uudella helppohoitoisella ja ekologisella lämmitysjärjestelmällä.

Voit aina tiedustella lisää erilaisista lämpöpumpuista ja niiden ominaisuuksista, jaan mielelläni tietotaitoni kanssasi. 

Meiltä saat seuraavat ilma-vesilämpöpumput sekä maalämpöpumput asennettuna:

Lue lisää: Avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi

Maalämpöpumppu on varma valinta uudiskohteeseen!

Maalämpöpumpulla saat lämpöä omasta maasta vaivattomasti ympäri vuoden. Maalämpöpumppu hyödyntää maasta saatavaa lämpöä sekä rakennusten että käyttöveden lämmittämiseen. Maalämpö on loisto sijoitus varsinkin uudiskohteeseen ja tottahan toki myös korvaamaan vanhan öljy- tai puukattilan.

Tiedustele lisää erillaisista vaihtoehtoista, autan mielelläni valinnoissa.

Kysy lisätietoja